Brisanje računa
Ovdje možete trajno obrisati svoj račun za aplikaciju. Brišu se vaše ime, korisničko ime, email, lozinka, prijave i token za obavijesti. U historiji narudžbi lokala vaše ime se zamijeni sa „Obrisani račun“ (to je poslovna evidencija lokala). Ne može se vratiti.
Isto možete i u aplikaciji: Profil → Obriši moj račun.